Tuinhier Tervant.
'Tuinhier Tervant' is in de eerste plaats een vereniging van tuinliefhebbers. Zowel de beginnende als de ervaren liefhebber van de bloementuin, de siertuin, de plantentuin, de kruidentuin als de groentetuin komt bij ons aanbod. Een lid van de Tuinhier Tervant’ is automatisch ook lid van ‘Tuinhier Vzw’. ‘Tuinhier Vzw’ is een overkoepelende vereniging in Vlaanderen met meer dan 35000 leden, in meer dan 200 plaatselijke verenigingen, waarvan ‘Tuinhier Tervant’ er één is. Met meer dan 250 leden behoren we tot de grotere.
Op een rijtje de belangrijkste activiteit:
  • Maandelijks wordt het tijdschrift van de ‘Tuinhier Tervant’ aan huis gebracht met de laatste nieuwtjes. (Het maandblad van ‘Tuinhier VZW’ wordt via de post verdeeld, behalve in januari.)
  • Op zondagvoormiddag is er maandelijks een lesvergadering (uitgezonderd juli en augustus) waarin een spreker een bepaald onderwerp behandeld.
  • Op geregelde tijdstippen worden er gemeenschappelijk aankopen gedaan. Op die manier worden de prijzen gedrukt. Dit gaat met behulp van bestellijsten die in het tijdschrift meegegeven worden..
Kortom meer dan één reden om lid te zijn van ‘Tuinhier Tervant’.